Acasă Articol comercial FOTO // Un bărbat din Bălți a fost la un pas de...

FOTO // Un bărbat din Bălți a fost la un pas de MegaJackpotul de 5 000 000 lei Ⓟ

1382
0
ads

Victor Taboră din Bălți a bătut toate recordurile show-ului TV ”Loteria Națională”. Pentru prima dată în istoria proiectului, un finalist al jocului „MegaJackpot” a reușit să ajungă la a noua din cele zece sfere. Bărbatul de 35 de ani a fost la un singur pas de suma astronomică de 5 milioane de lei în ediția jocurilor TV din 16 noiembrie.

Cu fiecare sferă deschisă, Victor a făcut ca mii de spectatori din toată țara să-și țină respirația în fața micilor ecrane. În timpul jocului, norocosul s-a ales cu un bonus excelent – o vacanță de șapte zile pentru doi în Egiptul însorit. A noua sferă i-a adus 500 000 de lei și el a hotărât să continue lupta pentru cele 5 milioane. Însă în ultima, a zecea sferă, Victor a făcut o presupunere greșită, iar câștigul lui de 500 de mii de lei a fost înjumătățit.

Câștigătorul a părăsit show-ul TV cu 250 de mii de lei, un bonus superb și emoții de neuitat. Norocosul și-a împărtășit emoțiile după încheierea filmărilor: ”Jocul a fost super, cu emoții. A jucat adrenalina, nici acum nu-mi pot reveni. Nu regret că am riscat pentru că acești bani parcă au căzut de sus, degeaba. Ar fi trebuit să muncim foarte mult ca să-i câștigăm. Ne mulțumim de ceea ce este”.

Victor are 35 de ani, educă doi copii și administrează o afacere specializată în vânzarea legumelor și fructelor. Potrivit lui, banii vor fi utilizați pentru dezvoltarea afacerii.

Ceilalți participanții la etapa preliminară a jocului „MegaJackpot” s-au ales cu premii garantate – câte 10 000 de lei fiecare și un bilet „Șeptarul de Diamant”, care este încărcat cu premii de până la 3 000 000 de lei.

Și dvs. vă puteți încerca norocul la jocul pentru milioane! Înregistrați biletele cu ”Participare la tragere la sorți pentru Jocurile TV” pe 7777.md sau la numărul de telefon 022 333 777 și așteptați extragerea.

Până în prezent, Loteria Națională a oferit câștiguri de peste 539 de milioane de lei. În cadrul show-ului TV, participanții s-au ales cu premii în valoare de circa 40 de milioane de lei.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

adv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here