Acasă Social FOTO // Un bărbat a fost prins transportând anabolizante

FOTO // Un bărbat a fost prins transportând anabolizante

0

Un bărbat a fost prins transportând o cantitate de anabolizante, după ce mașina sa a fost trasă pe dreapta de echipajul 9740 a Inspectoratului Național de Patrulare. Incidentul a avut loc ieri-seara, în jurul orei 21:15, în apropiere de orașul Anenii Noi.

Potrivit unor surse ale Deschide.MD, care au solicitat să le fie păstrat anonimatul, cei doi agenți de patrulare, Dorin Roibu și Ion Țurcanu, se aflau în misiune de serviciu, patrularea traseelor și monitorizarea traficului rutier, când au tras pe dreapta o mașină de teren de marca Toyota Land Cruiser Prado, la volanul căruia se afla un chișinăuian.

Ulterior, în urma unui control de rutină, în portbagajul automobilului, cei doi agenți de patrulare au dat peste 4 patru cutii de carton cu pastile anabolizante.

La solicitarea oamenilor legii, șoferul nu a putut prezenta acte de profeniență a încărcăturii pe care o transporta, astfel la fața locului a fost solicitată intervenția unui echipaj mobil a Serviciului Vamal.

Atât automobilul cât și încărcătură au fost preluate de vameși pentru documentarea cazului conform legislației în vigoare cât și pentru stabilirea valorii mărfii pe care o transporta chișinăuianul.

deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.