Acasă Uncategorized FOTO// Un automobil al poliției a fost ușor avariat, după ce a...

FOTO// Un automobil al poliției a fost ușor avariat, după ce a fost lovit de un microbuz

0

Un automobil al poliției a fost ușor avariat, după ce a fost lovit de un microbuz. Accidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 08:30, pe strada 27 august, din orașul Rezina.

Potrivit reprezentanților INSP, mașina de poliție se deplasa regulamentar, când a fost lovită lateral din partea stângă de un microbuz de marca Mercedes Sprinter, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 60 de ani.

În urma impactului, mașina a fost ușor avariată și proiectată într-o gură de canalizare de pe acotament.

Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime și nici persoane traumatizate fiind avariate doar unitățile de transport. Șoferul vinovat de accident riscă să se aleagă cu o amendă în mărime de 1500 de lei și 6 puncte de penalizare.

deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.