Acasă Istorii din spatele culisei FOTO // ULTIMA ORĂ! Veaceslav Platon, surprins la Londra, într-un cartier de...

FOTO // ULTIMA ORĂ! Veaceslav Platon, surprins la Londra, într-un cartier de elită

0

Veaceslav Platon, se plimbă nestingherit pe străzile din Londra. Imagini care confirmă acest fapt au apărut pe rețelele de socializare, care au devenit imediat virale.

„L-am găsit pe SLAVIC (cum îi spune procurorul „independent”). Veaceaslav Platon se află la Londra, l-am observat pe data de 03.08.2021, într-un sector scump, cu fițe și cu oameni bogați din Londra (probabil omul încă are bani). Regiunea Knightsbridge, pe Knightsbridge street”, anunță cel care l-a suprins în imagini pe Platon.

Amintim că anterior SafeNews.md a scris despre faptul că Veaceslav Platon ar fi plecat din țară, cu o cursă spre Londra. Informația, inițiat a fost confirmată de avocatul său, Ion Crețu, care m-ai apoi a declarat pentru alte surse meia că clientul său ar fi tranzitat Marea Britanie, iar destinația finașă ar fi Praga, Cehia.

Ulterior și procurorul general, Alexandr Stoianoglo, spusese că Veaceslav Platon se află în Marea Britanie.

De precizat este faptul că sursele SafeNews.md susțin că Platon ar fi mers la Londra pentru a solicita azil politic.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.