Acasă Sport FOTO // Tot mai mulți copii se numără printre judocanii din țară....

FOTO // Tot mai mulți copii se numără printre judocanii din țară. Clubul Sportiv Ursu a adunat în palmares 4 medalii de bronz

0

Judo-ul devine un sport tot mai popular în rândul copiilor. O demonstrează numărul record de participanți la Campionatul Republicii Moldova pentru două categorii de concurenți de până la 13 și 15 ani. Aproximativ 700 de tineri judocani și-au dat întâlnire pe tatami.

Mai multe confruntări ale sportivilor s-au încheiat prin ippon-uri, iar în timpul competiției, judocanii au reușit câteva procedee spectaculoase, apreciate de public.

Pentru prima data a participat și Clubul Sportiv Ursu care au ridicat 4 medalii de bronz.

U13

Timofti Olga a ocupat locul 5, la categoria 28 kg.

Mihaela Zaharcuc – locul 3 la categoria +57 Kg.

Artiom Ursul – locul 7, categoria 60Kg.

Crudu Mihail – locul 3, categoria 26kg.

U15

Dumitrița Cecoi – locul 3, categoria 40Kg.

Anastasia Selezneov – locul 5, categoria 40 kg.

Andreea Telesco – locul 3, categoria 70Kg.

Miroslava Carbadgi – locul 5, categoria 73kg.

Campionatul s-a desfășurat sâmbătă, 13 aprilie, la Manejul de Atletică Ușoară unde au evoluat copii de până la 13 ani, iar Duminică, 14 aprilie, pentru medalii au luptat copii de până la 15 ani.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.