Acasă Sport FOTO // Ce scrie presa din străinătate după victorie istorică obținută de...

FOTO // Ce scrie presa din străinătate după victorie istorică obținută de Sheriff Tiraspol în fața lui Real Madrid

0

Sheriff Tiraspol a realizat o nouă surpriză în Liga Campionilor. Moldovenii au trecut cu 2-1 de Real Madrid, pe „Santiago Bernabeu”. După surpriza produsă la debutul în grupele Ligii Campionilor, când a trecut cu 2-0 de Şahtior Doneţk, campioana Republicii Moldova a „comis-o” din nou, obținând o victorie uriașă pe terenul lui Real Madrid, scor 1-2.

Victoria obținută de moldovenii a stârnit un adevărat val de reacții în presa internațională, care a lăudat performanța campioanei Moldovei.

„Rezultat răsunător la Madrid: Sheriff a zdrobit-o pe Real!”, au titrat cei de la Gazzetta dello Sport. Jurnaliștii de la Marca s-au folosit de numele moldovenilor: „Sheriff”, pentru a face un joc de cuvinte: „Madrid a făcut pe indianul în fața șerifului”, au titrat spaniolii.

Numele campioanei din Moldova i-a inspirat și pe cei de la as.com, care au titrat simplu: „Șeriful a făcut legea pe Bernabeu”.

„împușcați de Sheriff!” a sunat titlul celor de la Mundo Deportivo.

Sheriff Tiraspol ocupă primul loc în Grupa D a Ligii Campionilor, după primele două etape, cu maximum de puncte.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.