Acasă Social FOTO // Percheziții la Ungheni: Un bărbat păstra drogurile în dulapul cu...

FOTO // Percheziții la Ungheni: Un bărbat păstra drogurile în dulapul cu sarea

0

Oamenii legii au desfășurat ieri percheziții autorizate la domiciliul unui bărbat din Ungheni. În urma perchezițiilor, în locuința bărbatului, mai exact într-un dulap unde acesta păstra sarea și alte crupe, polițiștii au găsit o pungă cu droguri.

Mai exact, au fost depistate 10 pachețele cu masă vegetală uscată fărâmițată, asemănătoare cu paiele de mac.

Ca urmare, acestea au fost ridicate, sigilate și transmise către Centrul Tehnico-Criminalistic și Expertize Judiciare pentru efectuarea expertizei, iar după parvenirea raportului de constatare se va decide asupra pornirii urmării penale.

Totodată, Poliția informează că, păstrarea, consumul și comercializarea substanțelor narcotice constituie infracțiuni și se pedepsesc conform legislației.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.