Acasă Social Un moldovean diagnosticat cu COVID-19, adus cu SMURD-ul din Buzău la Chișinău

Un moldovean diagnosticat cu COVID-19, adus cu SMURD-ul din Buzău la Chișinău

0

Un cetățean al R.Moldova, care a fost diagnosticat cu noul tip de coronavirus, este adus la Chișinău cu un echipaj SMURD de la un spital din Buzău, România.

Sursele noastre susțin că este vorba despre un bărbat în vârstă de 37 de ani care a fost diagnosticat cu COVID-19 în România și care ar fi cerut să fie adus la un spital din Chișinău.

Aceleași surse au ținut să menționeze că despre acest caz a fost sesizați cei de la ANSP, iar pacientul va fi adus de echipajul SMURD până la punctul de trecere al frontierei de stat de la Giurgiulești, ca ulterior să fie preluat de un echipaj medical din R.Moldova.

Am încercat aflăm mai multe detalii despre acest caz de la Cristina Stratulat, purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, însă aceasta ne-a spus că nu cunoaște nimic despre acest caz, dar se va informa și va reveni mai târziu cu mai multe informații.

Totodată, este de menționat că în R.Moldova rămân confirmate 29 de cazuri de infectare cu virusul COVID-19. Dintre acestea, 15 cazuri sunt de import, iar alte 14 – transmitere locală.

sursa: deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.