Acasă Social FOTO// Percheziții la Briceni: Un tânăr și-a improvizat ilegal un autoservice

FOTO// Percheziții la Briceni: Un tânăr și-a improvizat ilegal un autoservice

0

Un moldovean este cercetat de polițiștii de frontieră pentru falsificarea elementelor de identificare a autovehiculelor.

Incidentul a fost înregistrat ieri, 23 septembrie.

Potrivit informațiilor, în baza unor date deținute, angajații Poliției de Frontieră au efectuat o percheziție la domiciliul unui locuitor din raionul Briceni, în vârstă de 33 de ani. Acesta avea improvizat în curtea gospodăriei un centru de deservire auto pentru care nu deținea autorizație de funcționare.

Mai mult, bărbatul este bănuit, împreună cu alți complici, de falsificarea elementelor de identificare a autovehiculelor, inclusiv prin ștanțarea semnelor de marcare a caroseriei.

Prin urmare, în timpul percheziției au fost ridicate 26 de plăcuțe de înmatriculare străine.

Acțiunile de urmărire penală, cât și măsurile speciale de investigații continuă.

De asemenea, pe numele moldoveanului a fost inițiată o cauză penală.

știri.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.