Acasă Social O femeie de 61 de ani a decedat, după ce s-ar fi...

O femeie de 61 de ani a decedat, după ce s-ar fi stropit cu kerosen și s-ar fi incendiat

0

Evenimente tragice au curmat viața unor persoane chiar în ziua de Paști. Un incident s-a produs într-o localitate din Hâncești, unde o femeie, în vârstă de 61 de ani, a decedat, după ce s-ar fi stropit cu kerosen și s-ar fi incendiat. Un alt caz nefericit a avut loc în seara de Paști la Durlești. O femeie de 35 de ani ar fi fost omorâtă în bătaie de soțul ei. La fața locului au intervenit polițiștii, pentru a investiga circumstanțele. 

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție, Hâncești, Cristina Vicol susține că incidentul s-a produs în satul Voinescu din raionul Hâncești. Apelul la Serviciul 112 a parvenit în jurul orei 23.00. Operatorului i s-a comunicat că în curtea unei gospodării o femeie s-a stropit cu o substanță necunoscută și s-a incendiat. La fața locului s-a deplasat poliția pentru a documenta cazul.

Medicii ajunși la fața locului au constatat decesul victimei. Circumstanțele producerii incidentului urmează a fi investigate de oamenii legii. Un alt incident tragic s-a produs la Durlești. Un bărbat de 33 de ani și-ar fi lovit soția de mai multe ori. În rezultatul traumelor primite, femeia a decedat. Potrivit oamenilor legii, între cei doi s-ar fi iscat o ceartă. Suspectul a fost reținut și plasat în arest preventiv. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă de la 12 la 15 ani de detenție.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.