Acasă Justiţie FOTO // Percheziții la biroul echipei lui Ilan Șor de la Comrat:...

FOTO // Percheziții la biroul echipei lui Ilan Șor de la Comrat: Șase reținuți

0

Mai multe percheziții au avut loc astăzi la Comrat, la sediul organizației teritoriale a unei formațiuni politice, dar și la domiciliile unor activiști, în cadrul unei cauze penale de spălare de bani, finanțare ilegală a unui partid politic și falsificarea rapoartelor financiare. În urma descinderilor, șase persoane au fost reținute și urmează a fi plasate în izolatorul IP Cahul pentru 72 de ore.

„Acțiunile au loc în cadrul unei cauzei penale în cadrul căreia au fost investigate faptele ilegale ale bănuiților, manifestate prin mobilizarea persoanelor pentru participarea la proteste organizate, achitarea salariilor pentru activiștii formațiunii și a transportatorilor de pasageri, precum și achitarea unor suplimente bănești prin intermediul cardurilor bancare „MIR”, emise de entități bancare din Federația Rusă”, comunică Centrul Național Anticorupție.

În urme celor 17 percheziții efectuate la șase figuranți și la sediul Organizației Teritoriale a Comrat a unei formațiuni politice au fost ridicați bani, purtători de informații și zeci de carduri bancare.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.