Acasă Politic FOTO // PDM și-a făcut totalurile anului 2021: Au primit și colindători

FOTO // PDM și-a făcut totalurile anului 2021: Au primit și colindători

0

Membrii Partidului Democrat din Moldova, în frunte cu președinta interimară Monica Babuc, și-au dat duminică întâlnire la Palatul Republicii, acolo unde au făcut totalurile anului 2021 și au trasat sarcini pentru viitor.

Într-un comunicat de presă al PDM, se menționează că la eveniment au fost prezenți circa 200 de președinți ai Organizațiilor Teritoriale PDM, președinți și vicepreședinți de raioane, primari, consilieri din partea PDM și membri ai Biroului Executiv.

„Anul 2021 a fost unul complicat pentru țară: criza pandemică și cea energetică, războaie politice interminabile. În alegerile parlamentare din 11 iulie 2021 PDM nu a acces în legislativul țării. Cu toate acestea, echipa PDM rămâne puternică și consolidată, iar oamenii Partidului Democrat își fac în continuare cinstit datoria acolo unde se află, muncind  pentru cetățeni”, menționează PDM.

Președinta interimară a PDM, Monica Babuc, a menționat că Partidul Democrat are oameni profesioniști și responsabili, care au competențele și experiența necesară pentru a contribui la depășirea problemelor cu care ne confruntăm zi de zi.

„Avem mult de lucru împreună. Cel mai bine o să ne simțim alături unii de alții. Avem organizații teritoriale solide și oameni serioși, avem primari și ex-primari, președinți și ex-președinți de raioane, ex-miniștri și ex-deputați foarte buni, de aceea, noi trebuie să utilizăm această resursă. Profesionalismul și experiența oamenilor PDM vor conta pentru istoria țării, iar PDM va avea în continuare un cuvânt greu de spus în viața politică din Republica Moldova”, a declarat Babuc.

La finalul întâlnirii, echipa democrată a fost vizitată de o ceată de colindători, care le-a urat sănătate și sărbători fericite.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.