Acasă Istorii din spatele culisei FOTO// O nouă poză cu Gațcan, făcută publică de Candu

FOTO// O nouă poză cu Gațcan, făcută publică de Candu

0

Andrian Candu a publicat pe pagina sa de Facebook, o fotografie în care colegul lor de partid de o singură zi, Ștefan Gațcan apare radiind de fericire.

Astăzi liderul grupului Pro Moldova Andrian Candu a publicat pe pagina sa de Facebook o fotografie făcută pe 30 iunie când Ștefan Gațcan a anunțat că păresește PSRM-ul. Gațcan pare foarte fericit alături de Candu și Vladimir Cebotari.

„Prima fotografie – Marți, 30 iunie, în jurul orei 9:00, alături de colegul nostru, Ștefan Gațcan, care a luat decizia să pună umărul PRO MOLDOVA.
A 2-a fotografie – Miercuri, 1 iulie, în jurul orei 10:00, colegul nostru este presat, intimidat și terorizat să semneze o cerere scrisă de socialiști.
Cred că totul pentru toți este clar”, scrie Andrian Candu pe pagina sa.

candu

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.