Acasă Comunicate de presă FOTO // O moldoveancă comercializa ilegal alcool etilic și țigări în zona...

FOTO // O moldoveancă comercializa ilegal alcool etilic și țigări în zona de frontieră

0

O moldoveancă este documentată pentru transportul, păstrarea și comercializarea ilegală a alcoolului etilic și țigărilor în zona de frontieră. Aceasta după ce polițiștii de frontieră au intrat în posesia unei informații precum că femeia, locuitoare a satului Ucrainca, raionul Căușeni, desfășoară activități de întreprinzător fără autorizare legală, comercializând băuturi alcoolice și produse din tutungerie, introduse ilicit în Republica Moldova. 

Astfel, la sfârșitul săptămânii trecute au fost autorizate percheziții la domiciliul acesteia. Ca urmare, din gospodăria moldovencei de 47 de ani au fost ridicate 40 de sticle de vodcă, 12 butelii de bere și țigări.  

Deși, în cadrul audierii femeia a declarat că bunurile sunt pentru uz personal, există probe concludente despre transportul clandestin al băuturii alcoolice din regiunea transnistreană, dar și faptul că marfa era predestinată comercializării.

Pe baza acestui caz au fost inițiate cercetări pe numele moldovencei.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.