Acasă Social FOTO // O femeie, transportată de la Glodeni la Chișinău cu un...

FOTO // O femeie, transportată de la Glodeni la Chișinău cu un elicopter SMURD

76
0
ads

Un echipaj aero-medical SMURD Iași a efectuat o intervenție pentru a transporta astăzi, din orașul Glodeni spre municipiul Chișinău, o femeie în vârstă de 43 de ani. Femeia a suportat un traumatism cranio-cerebral sever după ce a căzut de la înălțime.

Pacienta a fost preluată de la Spitalul Raional și transportată în siguranță, fiind monitorizată în permanență de paramedicii SMURD. În timpul zborului, femeia în stare stabilă nu a suferit complicații. 

Elicopterul a aterizat pe stadionul Dinamo din Capitală, de unde, ulterior, pacienta a fost preluată și transportată de Serviciul Republican Aviasan la Institutul de Medicină Urgentă pentru investigații și îngrijiri medicale. 

Conform datelor IGSU, de la începutul anului 2021, aceasta este a 13-a intervenție aero-medicală SMURD realizată pentru cetățenii Republicii Moldova.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here