Acasă Social FOTO // Mascații de la Fulger și ofițerii INI au descins la...

FOTO // Mascații de la Fulger și ofițerii INI au descins la stațiile PECO din Chișinău

0

Angajații Inspectoratului Național de Investigații, însoțiți de mascații din cadrul BPDS „FULGER” au efectuat mai multe vizite la stațiile PECO din Chișinău. Acțiunile au avut scopul de a preveni răspândirea COVID-19.

Într-o postare pe pagina de Facebook a INI, se menționează că în conformitate cu Legea nr. 212/2004, „Legea privind regimul stării de urgenţă, de asediu şi de război” și în baza prevederilor dispozițiilor emise de către Comisia pentru Situaţii Excepţionale a R. Moldova, ofițerii din cadrul INI, împreună cu mascații de la Fulger au verificat mai mulți agenți economici, cât și stații Peco, cu scopul prevenirii răspândirii pandemiei

„Angajații poliției au avut misiunea de a comunica și preveni persoanele de a nu se afla în locuri publice, în grupuri mai mult de trei la număr. Este de menționat faptul că în urma discuțiilor purtate cu ofițerii de poliție, din cadrul Inspectoratului național de investigație și al angajaților Brigăzii de Poliție cu Destinație Specială „Fulger”, toți cetățenii au realizat pericolul la care sunt supuși și s-au conformat cu prevederile legale, adoptate de către Comisia pentru Situații Excepționale”, se arată în postare.

sursă: deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.