Acasă Sport foto // Lecția dură primită de Leo Messi la PSG și primele...

foto // Lecția dură primită de Leo Messi la PSG și primele imagini cu starul argentinan după conflictul cu Pochettino

0
Leo Messi traversează momente dificile chiar în startul aventurii de la PSG.

Lionel Messi, lecție dură la PSG + primele imagini după conflictul cu Pochettino

Starul argentinian a intrat în conflict cu Mauricio Pochettino, după ce a fost schimbat în minutul 76 al partidei cu Lyon (2-1) și, ulterior, a fost criticat de presa franceză pentru cum a reacționat la golul victoriei, înscris de Icardi.

Jurnaliștii de la Goal au făcut o analiză după ultimele evenimente care l-au avut în prim-plan pe sextuplul câștigător al Balonului de Aur și concluzia este dură pentru Leo Messi: nu mai are statutul pe care îl avea la Barcelona.

„Messi a învățat că privilegiile pe care le avea la Barcelona nu au fost extinse și la PSG. Argentinianul era de neatins pe Camp Nou, dar acum a aflat că viața în Franța nu e chiar la fel. Dacă Messi credea că trecerea de la Barcelona la PSG va fi perfectă, a aflat repede că viața în capitala Franței va fi foarte diferită decât pe Camp Nou.

Messi a fost obișnuit să fie șeful la Barcelona. După 20 de ani la club, un record de goluri și 6 Baloane de Aur, Messi era de neatins, statut rămas neschimbat în ultimii ani, în ciuda declinului Barcelonei. La PSG, lucrurile nu sunt așa ușoare. La penalty-ul cu Lyon, Neymar a luat pur și simplu mingea și a executat. A fost primul semn că Messi nu mai este intangibil în noua lui casă. Al doilea a venit repede, când argentinianul a fost înlocuit cu Achraf Hakimi.

Deși este tratat cu respect la PSG, Messi nu mai are același statut emblematic și de neatins pe care îl avea la Barcelona, acolo unde era, indubitabil, alfa. Messi a învățat repede că aici nu mai este el șeful. Este realitatea dură cu care se confruntă și trebuie să se adapteze repede, dacă vrea să aibă succes.”, scrie sursa citată.

Fotoreporterii l-au surprins ieri pe Leo Messi, alături de soția sa, părăsind hotelul în care sunt cazați la Paris. Sunt primele imagini cu starul argentinian, după conflictul cu antrenorul Mauricio Pochettino (FOTO în galeria de mai sus).

Lionel Messi nu știa că e filmat. Cum a fost surprins la golul lui Icardi. FOTO

Presa franceză nu s-a sfiit să-l critice pe Lionel Messi pentru prestația din meciul cu Lyon, iar cei de la Le Parisien au fost cei mai duri. „Aventura lui Messi la Paris va fi mult mai complicată decât se aștepta. Messi se ofilește, își lasă capul din ce în ce mai jos, merge pe teren și nu mai are impact asupra jocului.”, scrie Le Parisien.

Jurnaliștii francezi au remarcat că Leo Messi nu s-a bucurat la golul victoriei cu Lyon, înscris de Mauro Icardi în prelungirile partidei, lucru pentru care argentinianul a fost, de asemenea, criticat.

Cifrele lui Messi după 3 meciuri la PSG nu arată deloc bine: 0 goluri și un cartonaș galben. Mai mult de atât, faptul că Neymar a executat penalty-ul în meciul cu Lyon demonstrează că argentinianul nu este numărul 1 la clubul parizian.

PSG a confirmat faptul că Lionel Messi s-a accidentat la genunchi în meciul cu Lyon

Cotidianul francez L’Equipe anunța că adevăratul motiv pentru care Messi a fost scos de pe teren ar fi o problemă la genunchi. Acest lucru a fost confirmat chiar de către cei de la PSG, care au emis pe site-ul oficial un comunicat în care anunță că „Puricele” a suferit o contuzie.

„Lionel Messi, în urma loviturii primite la genunchiul stâng, a făcut un RMN în această dimineață, prin care s-au confirmat semnele unei contuzii osoase, urmând ca o nouă investigație să aibă loc în 48 de ore”, a explicat clubul parizian.

Leo Messi va fi indisponibil pentru meciul cu Metz, întrucât nu va apuca să facă investigațiile suplimentare. Peste o săptămână, vicecampioana Franței joacă un meci extrem de important în Champions League, contra celor de la Manchester City.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.