Acasă Sport Khabib Nurmagomedov și-a anunțat retragerea din UFC. „Nu voi mai lupta fără...

Khabib Nurmagomedov și-a anunțat retragerea din UFC. „Nu voi mai lupta fără tatăl meu”

0

Rusul Khabib Nurmagomedov l-a batut pe Justin Gaethje, care a abandonat lupta in urma loviturilor primite. La finalul meciului, Khabib si-a anuntat retragerea cu lacrimi in ochi, dupa ce tatal sau a decedat vara aceasta din cauza virusului COVID – 19.

„A fost ultima mea lupta. Nu voi mai veni aici fara tatal meu. Cand UFC m-a sunat despre lupta cu Justin, am vorbit cu mama timp de 3 zile. Nu a vrut sa merg sa lupt fara tata, dar i-am promis ca va fi ultima mea lupta. Iti multumesc, Justin. Stiu multe lucruri despre tine, stiu ca iti ajuti oamenii. Fii aproape de parintii tai, nu stii ce se poate intampla maine”, a declarat luptatorul.

Khabib Nurmagomedov are 29 de victorii si nicio infrangere in galele UFC. Impreuna cu tatal sau au fost decorati de presedintele Putin, dupa ce l-au invins pe Conor McGregor, unul dintre cei mai buni luptatori din UFC.

Abdulmanap Nurmagomedov a murit la varsta de 57 de ani.

Sursa: ziare.com

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.