Acasă Politic FOTO // Deputații PAS Sergiu Litvinenco și Mihai Popșoi s-au vaccinat astăzi...

FOTO // Deputații PAS Sergiu Litvinenco și Mihai Popșoi s-au vaccinat astăzi cu serul AstraZeneca

0

Deputații PAS Sergiu Litvinenco și Mihai Popșoi s-au vaccinat astăzi cu prima doză de vaccin împotriva virusului COVID-19. Parlamentarii au ales să se vaccineze cu serul AstraZeneca. 

„M-am vaccinat și eu împotriva COVID-19 cu serul AstraZeneca. Îi îndemn pe toți sa facă la fel. Prin vaccinare învingem pandemia si revenim la normalitate”, a scris acesta pe Facebook.

Tot astăzi s-a vaccinat și deputatul Mihai Popșoi.

„Astăzi m-am vaccinat cu prima doză de AstraZeneca! Oameni buni, vă îndemn să vă programați la medicul de familie și să primiți serul salvator. Toate vaccinurile disponibile sunt sigure și protejează împotriva urmărilor grave ale virusului. Doar prin vaccinarea masivă putem obține imunitate colectivă și reveni la normalitate. Republica Moldova dispune de vaccin suficient pentru ca să ne vaccinăm cu toții.
Sănătate multă să aveți”, a scris Popșoi pe o rețea de socializare.

Tot astăzi, și-a administrat prima doză de vaccin și președinta Republicii Moldova, Maia Sandu. Șefa statului a primit serul AstraZeneca.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.