Acasă Politic Filip, despre plecarea lui Nedelea din PDM

Filip, despre plecarea lui Nedelea din PDM

0

Președintele Partidului Democrat, Pavel Filip, vine cu o reacție la plecarea din formațiune a consilierului municipal din Chișinău, ex-deputatul Veaceslav Nedelea. Politicianul spune că nici nu poate fi vorba despre o influențare a deciziei de a părăsi rândurile PDM și, cel mai probabil, este vorba despre anumite supărări, transmite SafeNews.md cu referire la Deschide.md.

„Probabil, el are niște supărări. Îmi pare foarte rău de domnul Nedelea, dar am speranța că va trece peste aceste supărări și va reveni înapoi în echipă…

Supărările sunt legate de echipa municipală a partidului. Se duc discuții, probabil săptămâna viitoare vom avea conferință municipală unde va fi ales președintele organizației municipale din orașul Chișinău. Despre domnul Nedelea nu putem vorbi că a fost influențat, cumpărat. Sunt absolut alte motive, omenești, care sunt de înțeles”, a declarat Pavel Filip în cadrul emisiunii „Logica Puterii” de la radio Sputnik.

Amintim că Veaceslav Nedelea a anunțat, în seara zilei de miercuri, 5 mai, că părăsește Partidul Democrat.

Acesta susține că pleacă din PDM, deoarece nu este de acord cu „politica conducerii de promovare în funcțiile politice”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.