Acasă Sport Naționala de fotbal a Moldovei a cedat în fața Sloveniei

Naționala de fotbal a Moldovei a cedat în fața Sloveniei

0

Naționala de fotbal a Moldovei a cedat cu 0-1 în fața Sloveniei, în cel de-al doilea meci din cadrul Ligii Națiunilor. Singurul gol a fost marcat de Damjan Bohar în minutul 28.

Moldova a jucat ultra-defensiv în prima repriză și a luat gol la o fază în care mijlocașul echipei poloneze Zaglebie i-a luat fața lui Sergiu Plătica după ce portarul Alexei Koșelev a respins în lateral.

În repriza secundă, o dată cu intrarea lui Alexandru Epureanu în teren, echipa antrenată de Engin Firat s-a trezit la viață și a început să atace. La una dintre faze, Cătălin Carp a ratat incredibil după o pasă foarte bună a lui Oleg Reabciuk.

Футбольный матч между Словения - Молдова

S-a terminat 1-0 și Moldova a suferit prima înfrângere în actuala ediție a Ligii Națiunilor. În primul meci disputat acum trei zile, ”tricolorii” au remizat cu Kosovo, care vor juca de la ora 21:45 împotriva Greciei.

Cu excepția lui Ion Nicolăescu, schimbat cu Vitalie Damașcan, selecționerul Engin Firat a folosit la Ljubljana același unsprezece ca și în meciul cu Kosovo.

Футбольный матч между Словения - Молдова

Următoarele partide, naționala Moldovei le va disputa luna viitoare: cu Grecia (11 octombrie) și cu Slovenia (14 octombrie).

sputnik.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.