Acasă Social FOTO // Bătrân căzut într-o gură de canalizare la Buiucani, salvat de...

FOTO // Bătrân căzut într-o gură de canalizare la Buiucani, salvat de pompieri

0

La un pas de tragedie. Un bărbat de 75 de ani s-a ales cu o traumă la picior după ce a căzut într-o gură de canalizare. Cazul a avut loc pe 2 martie, pe strada Ion Luca Caragiale din sectorul Buiucani al capitalei.

Potrivit informațiilor, pompierii au fost solicitați la ora 12:36 de un trecător precum că un bărbat a căzut într-o gură de canalizare.

Imediat la fața locului s-a îndreptat o echipă de salvatori, care timp de 10 minute a reușit să salveze persoana căzută în gura de canalizare cu adâncimea de aproape 3 metri și diametru de un metru.

După finalizarea operațiunii bărbatul a primit îngrijirile de rigoare, fiind preluat de un echipaj medical.

Din primele cercetări s-a stabilit că, cel mai probabil, persoana nu a observat gura de canalizare deschisă și a căzut din imprudență, suferind un traumatism la picioare.

La moment viață acestuia nu este în pericol.

Potrivit IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în peste 30 situații de risc.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.