Acasă Comunicate de presă FOTO // A furat câteva portmonee și a fost reținut: Ce riscă...

FOTO // A furat câteva portmonee și a fost reținut: Ce riscă făptașul

0

Un bărbat de 29 de ani din capitală a fost reținut de poliție la scurt timp după ce a furat câteva portmonee. Totul s-a produs ieri, 31 mai, în jurul orei 12:30 pe strada Miron Costin din capitală.

Inspectorii de patrulare au observat un bărbat care avea în mână o pungă transparentă plină cu portmonee pentru femei. Suspectul a fost oprit și întrebat de unde are aceste bunuri, însă tânărul nu a putut da explicații.

Acesta a fost escortat la Inspectoratul de Poliție pentru a se stabilit toate circumstanțele și proveniența lucrurilor. În cele din urmă, tânărul a recunoscut că le-a furat de la un centru cultural din capitală.

În continuare cazul este documentat de ofițerii Inspectoratului de Poliție Buiucani. Oamenii legii solicită persoanele care își recunosc bunurile să se adreseze la Inspectorat.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.