Acasă Politic Fostul premier Vasile Tarlev va candida la alegerile prezidențiale

Fostul premier Vasile Tarlev va candida la alegerile prezidențiale

0

Vasile Tarlev, fost prim-ministru al Republicii Moldova, a anunțat că va candida independent la alegerile prezidențiale din toamna acestui an.

„Mă simt responsabil și obligat de a accepta provocarea de a învinge nedreptățile și sunt sigur că împreună vom reuși”, a menționat ex-premierul în cadrul unei conferințe de presă.

„În aceste timpuri grele, pentru Patria noastră Moldova, la rugămintea și îndemnul multor compatrioți, am decis să accept invitația de a participa mai activ în viața politică și economică a țării noastre.

Dragi compatrioți ai Moldovei, cu profund respect față de dumneavoastră, de istoria neamului, a valorilor și tezaurului nostru cultural, etnic și spiritual, ca un patriot creștin și iubitor de țară, vreau să vă aduc la cunoștință intenția mea de a participa în calitate de candidat independent în viitoarele alegeri ale președintelui Republicii Moldova, așa cum prevăd Constituția țării și principiile democratice într-o societate sănătoasă, în care concurența politică este cheia succesului comun”, a declarat Vasile Tarlev.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.