Acasă Anticipate 2021 Fostul premier al R. Moldova, Vlad Filat, a votat la alegerile parlamentare...

Fostul premier al R. Moldova, Vlad Filat, a votat la alegerile parlamentare anticipate 2021

0

Fostul premier al R. Moldova, Vlad Filat, a votat la alegerile parlamentare anticipate 2021. Acesta susține că a votat pentru ca aspirațiile cetățenilor moldoveni să fie împlinite.

„Dragi prieteni,Astăzi, Republica Moldova are nevoie de votul fiecărui cetățean, oriunde s-ar afla. Un vot rațional și util este un vot pentru viitorul Republicii Moldova, este un vot pentru viitorul copiilor noștri.Eu am votat cu speranța ca visele și aspirațiile noastre vor fi împlinite!”, a scris Filat pe pagina sa de Facebook. 

Astăzi, 11 iulie, în Republica Moldova au loc alegeri parlamentare anticipate. La urne sunt așteptați peste 3 milioane de votanți, în Registrul de Stat al Alegătorilor fiind înscriși 3 282 837 de cetățeni cu drept de vot. Secțiile de votare vor fi deschise de la ora 7.00 până la 21.00. Pentru validarea rezultatelor alegerilor este necesară participarea la scrutin a 1/3 din numărul de persoane înscrise în listele electorale.

Deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.