Acasă Justiţie Fostul adjunct al lui Stoianoglo, acuzat anterior de complicitate la eliberarea lui...

Fostul adjunct al lui Stoianoglo, acuzat anterior de complicitate la eliberarea lui Platon, numit șef al Inspecției Procurorilor

0

Fostul procuror general adjunct Mircea Roșioru a promovat concursul pentru funcția de inspector șef al Inspecției Procurorilor. Astfel, Consiliul Superior al Procurorilor a dispus desemnarea și numirea lui Roșioru în fruntea Inspecției Procurorilor pentru un mandat de 6 ani, scrie deschide.md.

În cadrul concursului, Roșioru a obținut 8,7 puncte, în timp ce contracandidatul său, Artur Reguș a acumulat doar 7,9 puncte.

Mircea Roșioru a revenit recent în sistemul procuraturii după ce în anul 2021 și-a depus cererea de demisie.

De menționat că Mircea Roşioru a figurat în dosarul „Stoianoglo” pentru complicitate la eliberarea din închisoare a afaceristului Veaceslav Platon. Totuși, în decembrie 2021 acesta a fost scos de sub urmărire penală.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.