Acasă Sport Foste legende ale lui Real Madrid: FC Sheriff trebuie luată în serios

Foste legende ale lui Real Madrid: FC Sheriff trebuie luată în serios

0

Performanța senzațională a campioanei Moldovei, Sheriff Tiraspol, nu a fost trecută cu vederea de conducerea forului fotbalistic european. Președintele UEFA, Aleksander Ceferin consideră că „viespile” au progresat mult în ultimii ani și își merită pe deplin locul la „masa bogaților”. „Este un succes uriaș al fotbalului moldovenesc. Până acum, am fost surprinși de evoluțiile echipei Sheriff Tiraspol, dar acum nu mai este așa. Ei au învins în calificări formații care au un buget de 10 ori mai mare. În grupă, au bătut o echipă care are un buget de 30 sau 50 de ori mai mare.”, a remarcat Aleksander Ceferin, preşedintele UEFA, transmite SafeNews.md cu referire la Unimedia.info.

Și foștii fotbaliști, unii dintre care au jucat la Real Madrid și Inter Milano, spun că Sheriff trebuie luată în serios.

„Felicitările mele clubului Sheriff pentru calificarea în faza grupelor. Cred că au început foarte bine competiția. Pot visa la un parcurs frumos. Nu sunt favoriți, dar în fotbal asta nu mai contează atât de mult.”, s-a adresat Luis Figo, fost jucător Real Madrid.

Gruparea din Tiraspol a debutat în grupele Ligii Campionilor cu o victorie uluitoare în meciul de acasa cu Șahtar Donețk, scor 2-0.

În următoarele două jocuri, „viespile” le vor întâlni pe Real Madrid și Inter în deplasare. Meciul cu „Los Blancos” este programat pentru 28 septembrie.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.