Acasă Multimedia Fondatorul Agro TV, amendat cu 5.000 de lei. Neregulile depistate de CA

Fondatorul Agro TV, amendat cu 5.000 de lei. Neregulile depistate de CA

0

Fondatorul postului Agro TV Moldova a fost amendat cu 5.000 de lei de Consiliul Audiovizualului pentru schimbarea unuia din cei doi beneficiari efectivi fără permisiunea CA.

Conform datelor oferite de Agenția Servicii Publice, pe 29 decembrie 2023 în Registrul de stat al persoanelor juridice au fost înregistrate modificări la nivelul proprietarilor beneficiari și a administratorului societății.

La solicitările autorității de reglementare privind datele de identificare ale fondatorilor, furnizorul de servicii media, JEVISE SRL nu a răspuns.

Astfel, nu au fost respectate prevederile licenței de emisie, prin modificări în documentele și în datele declarate referitoare la acționari şi asociați, fără aprobarea CA, cu încălcarea art. 25 alin. (5) din Codul serviciilor media audiovizuale, care prevede că furnizorii de servicii media au obligația să solicite în scris acordul CA pentru orice modificare în aceste acte.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.