Acasă Social Fiu înjunghiat mortal, tată decedat în urma unei deflagrații

Fiu înjunghiat mortal, tată decedat în urma unei deflagrații

0

Un bărbat de 67 de ani din satul Todirești, raionul Anenii Noi, a murit la spitalul raional, unde a fost dus cu arsuri pe toată suprafața corpului. Mai devreme în gospodăria bărbatului s-a produs o deflagrație, iar fiul acestuia, în vârstă de 38 de ani, a fost găsit mort, având pe corp urme a două plăgi de cuțit.

Solicitată de IPN, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Anenii Noi, Mariana Didenco, a confirmat că pe 1 mai dimineața, pe la ora 06.00, un vecin a auzit un zgomot puternic în curtea de alături. A mers să vadă ce se întâmplă și a alertat oamenii legii.

Bărbatul mai în vârstă era încă în viață, dar avea arsuri grave și a fost dus la spital. Fiul acestuia era deja fără suflare. Se presupune că tatăl și-a înjunghiat fiul, după care a provocat deflagrația. Se cunoaște că bărbatul de 38 de ani, care locuia împreună cu părintele său, era la evidența medicului psihiatru.

Medicii de la spitalul raional au diagnosticat arsuri de gradul 3 și 4 pe aproape întreaga suprafață a corpului. La 17.30 bărbatul a decedat.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.