Acasă Social Interpretă care a refuzat să meargă la întâlnirea cu Dodon:” Oare nu...

Interpretă care a refuzat să meargă la întâlnirea cu Dodon:” Oare nu vă pute a socialism, a trădare de țară, de neam?”

0

În plină pandemie şi deşi a revenise recent din vacanţă de peste hotare, Igor Dodon a sfidat, din nou, orice măsură de protecţie şi orice regulă stabilită de autorităţi pentru evitarea răspândirii coronavirusului. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Igor Dodon postase o serie de fotografii de la o întâlnire cu mai mulţi artişti, iar distanţa socială sau masca de protecţie par să fie noţiuni inexistente pentru toţi participanţii la respectiva întâlnire.

Interpreta Victoria Lungu a refuzat să participe la acest eveniment, chiar dacă a fost invitată. Totodată, interpreta se arată nedumerită de participarea colegilor săi la acestă întâlnire cu Igor Dodon.

„Noaptea pe la 12 am tras și eu cu ochiul pe Facebook și am văzut colegii mei, care stăteau bot în bot cu tovarășul Dodon, pentru că eu nu o să am curajul să-i spun „domnul” pentru el nu este domn și nu va fi. Am fost foarte surprinsă, am început să citesc, să mă uit ce fel de artiști, cine sunt prietenii mei, cine sunt colegii mei care sunt acolo și m-a surprins ideea: „mă oameni buni, sau noi suntem toromaci, sau noi suntem inculți, sau noi suntem needucați, sau noi nu citim, sau noi nu ne documentăm, sau noi ne batem joc de țara asta. Sau noi pur și simplu ne numim artiști care duce arta, pentru că, dacă ducem arta, atunci ar trebui să fie cazul să fim cei care duce cultura, ducem frumosul, ducem educația, ducem respectul față de altă lume. ” a declarat interpreta.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.