Acasă Politic Filip Kirkorov poate veni în Moldova. Igor Grosu: Lasă-l să încerce

Filip Kirkorov poate veni în Moldova. Igor Grosu: Lasă-l să încerce

0

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, sugerează că, în pofida faptului că cântărețul rus Filip Kirkorov a primit câștig de cauză în prima instanță, iar refuzul de intrare în Republica Moldova i-a fost anulat, autoritățile nu-i vor permite să vină în țara noastră, dacă va încerca.

Șeful legislativului a dat de înțeles că Kirkorov, care este un susținător al invaziei ruse din Ucraina, nu este bine venit în țara noastră. Precizările au fost făcute în cadrul ediției din 10 iunie a emisiunii „La 360 de grade” de la Radio Chișinău, scrie newsmaker.md.

În timpul emisiunii, Igor Grosu a fost solicitat să comenteze decizia judecătorească privind anularea refuzului de intrare în Moldova a lui Filip Kirkorov, care i-ar permite să vină în țară.

„Lasă-l să încerce”, a declarat speaker-ul.

Întrebat de ce și dacă artistului nu i se va permite intrarea în țară, Igor Grosu a spus: „Eu nu știu. Intuiesc eu că o să fie o provocare să vină el la noi. Și iarăși, iată acest judecător, judecătoare… Tu judeci într-un context? Tu nu vezi ce-i în jurul tău? Tu nu vezi că tipul ăsta dă concerte prin Donbas, justifică agresiunea, războiul, răul și așa mai departe. Și el ce să vină aici? Să ne mai spună o dată cât e de mărinimoasă „русский мир” și cât e de „pravoslavnik”? Nu, domnule. Noi n-o să permitem așa ceva”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.