Acasă Istorii din spatele culisei Filat, despre zvonurile precum că ar avea un Mercedes: ”Îi aparține oricui...

Filat, despre zvonurile precum că ar avea un Mercedes: ”Îi aparține oricui care îl va vedea sau va demonstra că îl am”

0

Fostul avocat al lui Vlad Filat declară că ultimul ar deține un Mercedes de lux și multe alte imobile care se ascund. Filat însă neagă aceste informații și susține că acestea sunt făcute de Igor Popa sunt făcute cu un scop oarecare.

”Am auzit că am un Mercedes, o casă mare și multe altele. Acest Mercedes de lux îi aparține oricui care îl va vedea sau va demonstra că îl am. Obiectivul dânsului a fost altul, mizeria pe care a făcut-o în calitate de așa numitul meu apărător a continuat și după. Pot să vă spun că dacă aveam un avocat cu adevărat dedicat, nu se ajungea acolo unde s-a ajuns. Rolul procurorului eu îl cunosc, dar în momentul în care îți încredințezi viața în mâinile unui care să te apere, dar acesta lucrează mână în mână cu călăul tău, nu ai cum să ajungi să-ți demonstrezi nevinovăția”, a declarat Filat.

Vlad Filat a mai declarat că în urma declarațiile făcute de Popa acesta l-a acționat în judecată, iar fostul avocat a rămas acum fără licență.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.