Acasă Exclusiv EXCLUSIV // FOTO // Publicitatea lui Ion Ceban, achitată din același cont...

EXCLUSIV // FOTO // Publicitatea lui Ion Ceban, achitată din același cont cu al socialiștilor

1

Activitatea lui Ion Ceban în calitate de primar al capitalei este tot mai des distribuită prin intermediul publicității plătite pe rețelele de socializare. După o scurtă documentare a acestui fapt, portalul SafeNews.md a observat că publicitatea prin care este promovată activitatea edilului, dar și publicitatea electorală a blocului electoral al PSRM-PCRM este distribuită și achitată din acelaș cont adsense.

Deocamdată portalul nostru nu a reușit să obțină o reacția din partea primăriei, pentru a afla poziția instituției în acest sens.

Înainte de a câștiga alegerile pentru Primăria Chișinău, Ion Ceban a promis că va renunța la carnetul de partid al socialiștilor, dar nu și la activitatea în PSRM.

Pentru alegerile prezidențiale din 2020, Ion Ceban s-a implicat activ în campania electorală a lui Igor Dodon. Acesta și-a luat chiar și concediu în acest sens.

Precizăm că partidul Socialiștilor este acuzat că pregătește fraudarea alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie, iar primarul capitalei, Ion Ceban, îi acordă ajutor în acest sens.

Mai exact, aceștia „vor să elimine din birourile electorale ale secțiilor de votare oamenii cu experiență pentru a-și pune persoane loiale lor, care până în ziua alegrilor și chiar în ziua scrutinului vor falsifica rezultatele alegerilor”.

Acuzații în acest sens au fost lansate de către președintele fracțiunii Partidului Acțiune și Solidaritate în CMC, Vasile Grădinaru, și reprezentantul PAS în Consiliul Electoral al Circumscripției Electorale municipale Chișinău nr. 1, Ion Cotelea. 

De cealaltă parte primarul capitalei, Ion Ceban, a declarat că, de fapt, consilierii din CMC reprezintă partide politice care sunt în prezent în plină campanie electorală.  Potrivit lui, primarul are treabă cu drumurile, parcările, ambrozia, școlile etc. Și întrebarea este ce are el cu listele consilierilor? În opinia sa, este nevoie de o analiză juridică a situației pentru a se decide cum se va proceda.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.