Acasă Justiţie EXCLUSIV// DOC// Sesizare CSM și PG: Vicepreședintele judecătoriei Ciocana, Ghenadie Pavliuc raportează...

EXCLUSIV// DOC// Sesizare CSM și PG: Vicepreședintele judecătoriei Ciocana, Ghenadie Pavliuc raportează acțiunile procurorilor PCCOCS

1

Ghenadie Pavliuc, vicepreședintele judecătoriei Chișinău cu sediul Ciocana, a depus o plângere către Consiliul Superior al Magistraturii și Procurorul General, în care raportează acțiunile ilegale ale procurorilor ierarhic inferiori din cadrul PCCOCS. În context, Pavliuc solicită atragerea la răspundere a procurorilor care au recurs la acte ilegale și dar și desfiinţarea şi descurajarea practicilor care au drept scop răzbunarea în legătură cu dezaprobarea soluţiilor judecătoreşti.

Potrivit documentului care a ajuns în posesia SafeNews.md, Ghenadie Pavliuc indică direct spre acțiunile ilegare admise de către procurorii PCCOSC, calificându-le drept practici ilegale de persecutare și intimidare a judecătorilor.

În continuare găsiți actul în sine ce conține argumentele înaintate de vicepreședintele judecătoriei Ciocana, Ghenadie Pavliuc.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.