Acasă Social Ex-secretarul de stat al Ministerului Justiției, Dorin Lișman, noul șef al ANP

Ex-secretarul de stat al Ministerului Justiției, Dorin Lișman, noul șef al ANP

0

Fostul secretar de stat al Ministerului Justiției, Dorin Lișman, a fost învestit în funcția de director al Administrației Naționale a Penitenciarelor. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook al Ministerului Justiției, transmite SafeNews.md cu referire la deschide.md.

Astăzi, 27 aprilie 2021, a fost învestit în funcția de Director al Administrației Naționale a Penitenciarelor Domnul Dorin Lișman. Secretarul de Stat al Ministerului Justiției, Domnul Alexandru Pleșca a prezentat noul Director al Administrației Naționale a Penitenciarelor colegilor săi din cadrul aparatului central al instituției. În acest context, Secretarul de Stat i-a urat Directorului ANP succese mari în activitatea profesională, precum și a reiterat importanța consolidării și creșterii imaginii sistemului administrației penitenciare, întru asigurarea realizării durabile a drepturilor și libertăților deținuților, inclusiv a securității statului”, se arată în mesajul MJ.

De precizat că Dorin Lișman a deținut funcția de secretar de stat al MJ în perioada aprilie-decembrie 2020.

Noul șef al ANP deține licența de avocat începând cu anul 2009.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.