Acasă Justiţie Ex-premier către procurorul general: ” Alexandru, e timpul să pleci…Ești cea mai...

Ex-premier către procurorul general: ” Alexandru, e timpul să pleci…Ești cea mai mare dezamăgire din ultimii ani”

0

Alexandru, e timpul să pleci…Ești cea mai mare dezamăgire din ultimii ani! Este mesajul fostului prim-ministru al R. Moldova, Ion Sturza, care a venit cu o critică dură în adresa actualului procuror general, Alexandr Stoianoglo.

Alexandru,e timpul să pleci…Ești cea mai mare dezamăgire din ultimii ani. Am crezut că ai ambiție, ești profi și vei face față mafiei din sistem. Cândva mi-ai promis personal. Nu a fost să fie. Cel mai trist – ești unul dintre ei… Ai sfidat nu un presidente – repetat și arogant -, ai sfidat oîntreagă țară. Noi am rămas ca proștii, hoții au devenit „ai voștri”.Păcat. Îmi cer scuze de la cei care au sperat, crezut, ca și mine, în Alexandru. Dar…Viața merge înainte!
Nu va mai fi cum a fost, că tare urât a mai fost…a scris Sturza pe o rețea de socializare.

Spre final, fostul politician a venit cu un mesaj către cei care fug țară:

Товарищи воры! Лондон вам не поможет. Как, впрочем, и Прага, Стамбул, Тель-Авив, Дубай, Ростов – далее по списку.

Hoților! Londra nu o să vă ajute. La fel ca și Praga, Istambul, Tel Aviv, Dubai, Postov și așa mai departe, a conchis Sturza.

Precizăm că în ultimul timp, în adresa actualului procuror general, Alexandr Stoianoglo apar tot mai multe critici. Acestea vin și din partea celor de la PAS, care-l acuză de complicitate la eliberarea unor persoane controversate din penitenciar și tergiversarea dosarelor de rezonanță din Moldova, printre care „Laundromatul” și „furtul miliardului”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.