Acasă Sport EURO 2020 a început cu un autogol: Italia a învins Turcia. Scorul...

EURO 2020 a început cu un autogol: Italia a învins Turcia. Scorul final

0

UEFA EURO 2020 a debutat vineri seara pe Stadionul Olimpico, din Roma, cu o impresionantă ceremonie oficială de deschidere și cu meciul dintre Turcia și Italia, câștigat de squadra azzurra cu 3-0 (0-0), în fața a 16.000 de spectatori.

Tenorul Andrea Bocelli deschis festivitatea, interpretând Nessun Dorma, însoțit de un spectacol de jocuri de artificii. Fanfara poliţiei italiene a evoluat și ea pe Olimpico, în prezența colegilor de la poliţia călare, transmite SafeNews.md cu referire la Alephnews.ro.

În finalul festivității Martin Garrix, alături de Bono & The Edge un spectacol digital în care s-a interpretat imnul Euro-2020, „We Are The People”.

Livitura de începere a fost dată de Francesco Totti şi Alessandro Nesta.

După o primă repriză dominată de italieni, însă fără foarte multe faze de poartă, scorul a fost deschis în partea a doua, cu un autogol al lui Demiral, în minutul 53.

Immobile a ieșit la rampă în minutul 66, când a majorat scorul la 2-0, după ce a șutat din careu o minge ajunsă cu noroc la el.

Tot el a fost la originea golului de 3-0, pasând decisiv pentru Ciro Immobile, care a marcat din careu cu o execuție de efect, în minutul 79.

UEFA EURO 2020 continuă sâmbătă cu alte 3 meciuri, din grupele A și B.

Ţara Galilor – Elveţia, ora 16.00, Baku, Grupa A
Danemarca – Finlanda, ora 19.00, Copenhaga, Grupa B
Belgia – Rusia, ora 22.00, Sankt Petersburg, Grupa B

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.