Acasă Sport Cristiano Ronaldo bate recorduri pe Facebook, Instagram și Twitter

Cristiano Ronaldo bate recorduri pe Facebook, Instagram și Twitter

104
0
ads

Cristiano Ronaldo bate recorduri și în social media – portughezul a devenit primul om care are peste jumătate de miliard de fani pe platformele Facebook, Instagram și Twitter. Pe Instagram, starul lui Juventus are 261 de milioane de urmăritori, adică în jur de 15% din utilizatori! Pe pagina de facebook are 125 de milioane de like-uri, iar contul lui de twitter este urmărit de 147 milioane de persoane, transmite SafeNews.md cu referire la Digisport.ro.

Chiar și la canalul de youtube, unde nu a mai apărut nimic nou de 4 ani, portughezul are peste un milion de abonați.

Iar aceste platforme reprezintă o importantă sursă de venituri, chiar dacă Cristiano este plătit regește de clubul torinez și de sponsori.

În comparație cu rivalul său, Leo Messi, CR7 are cu 78 de milioane de urmăritori în plus pe contul de Instagram, iar argentinianul nu a atins cifra de 100 de milioane de like-uri pe facebook.

Și partenera lui, Georgina Rodriguez, este în ascensiune, ajungând la 24 de milioane de urmăritori.

De aceea, șefii lui Juventus vor să profite în continuare de imaginea fotbalistului care a împlinit recent 36 de ani, dar care nu se gândește încă la retragere.

Contractul lui Cristiano Ronaldo expiră în vara viitoare, iar salariul lui este acum de 31 de milioane de euro pe sezon.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here