Acasă Istorii din spatele culisei Elicopter prăbușit în Grecia: Mărturia unui supraviețuitor moldovean

Elicopter prăbușit în Grecia: Mărturia unui supraviețuitor moldovean

0

Unul dintre moldovenii care se afla la bordul elicopterului care s-a prăbușit în apropiere de insula greacă Samos a mărtusit că accidentul s-a produs după ce o rafală de vânt a lovit aeronava, scrie presa elenă.

Potrivit lui, elicopterul participa la o misiune de stingere a incendiilor, în momentul în care aceasta a coborât să ia apă din mare, mai scrie sursa citată.

Moldoveanul își amintește că toți patru membri ai echipajului s-au evacuat până la momentul impactului, dar s-au pierdut ulterior.

Una din cele două persoane care nu au supraviețuit accidentului aviatic, s-ar fi înecat, iar celălalt s-ar fi lovit la cap.

Compania aeriană VALAN International Cargo Charte scrie că în urma accidentului aviatic, un cetățean moldovean a decedat. Este vorba despre pilotul elicopterului, corpul căruia va fi repatriat în cel mai scurt timp în Republica Moldova.

Un elicopter pilotat de un român s-a prăbușit în Grecia, în timpul unei misiuni de stingere a incendiilor. Potrivit presei elene, la bord se aflau patru persoane, inclusiv doi cetățeni ai Republicii Moldova.

Autoritățile elene au anunțat că starea unuia dintre moldoveni este critică.

Momentul în care elicopterul se prăbușește în Marea Egee a fost surprins de trecători.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.