Acasă Sport FOTO// Cea mai sexy halterofilă din lume: Cum arată Mica Bestie

FOTO// Cea mai sexy halterofilă din lume: Cum arată Mica Bestie

0

Hikaru Komiyama este o halterofilă care a cucerit publicul cu activitățile sale, dar și cu faptul că promovează un stil de viață cât mai sănătos.

Tânăra a povestit că viața i s-a schimbat în urma unui accident de mașină, când a suferit o leziune la coloana vertebrală.

Acela a fost momentul în care s-a apucat de acest sport.

Hikaru Komiyama a devenit cunoscută sub numele de Mica Bestie, conform The Sun.

Contul său de Instagram este plin cu imagini din sala de sport, dar și cu sfaturi culinare, care îi ajută pe oamenii din comunitatea sa nu doar să urmeze un stil de viață sănătos, ci și își iubească propriul corp.

Tânăra a reuși să formeze o comunitate destul de mare în online. Ea are peste 348.000 de urmăritori pe Instagram și 2,6 milioane pe Tiktok. 

gallery images
gallery images
gallery images
gallery images
gallery images
gallery images

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.