Acasă Sport După cinci ani, Iker Casillas revine la Real Madrid

După cinci ani, Iker Casillas revine la Real Madrid

0

Celebrul portar spaniol Iker Casillas revine la Real Madrid după 5 ani. Fostul internaţional intenţionează să se retragă oficial anul acesta și a început pregătirea pentru viața de dincolo de terenul de fotbal. Încă în activitate, portarul de 39 de ani a acceptat o ofertă tentantă referitoare la următorul job şi urmează a fi consilierul preşedintelui clubului regal, Florentino Perez.

Detaliile vor fi puse la punct zilele viitoare. Activitatea sa va fi similară cu cea pe care a desfăşurat-o la început Zinedine Zidane, actualul antrenor al madrilenilor.

Casillas a suferit un atac de cord în mai 2019 la un antrenament și nu a mai jucat de atunci, dar a rămas la FC Porto, alături de care a sărbătorit, dăunăzi, cucerirea titlului de campion al Portugaliei. El așteaptă finala Cupei Portugaliei, în care FC Porto va înfrunta Benfica Lisabona, pe 1 august, pentru a-și anunța oficial plecarea.

Iker s-a alăturat „dragonilor” în 2015. Până atunci portarul îşi petrecuse întreaga carieră la Real Madrid. În tricoul „alb-violeţilor” a jucat 725 de meciuri.

De-a lungul anilor, Casillas a jucat 167 de partide pentru echipa naţională, un record absolut în Spania, el devenind campion mondial cu „La Furia Roja” în 2010 şi dublu campion european în 2008 şi 2012.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.