Acasă Politic Dumbrăveanu, despre demisia lui Furtună: ”Regret declarațiile sale inadecvate. Îi mulțumim pentru...

Dumbrăveanu, despre demisia lui Furtună: ”Regret declarațiile sale inadecvate. Îi mulțumim pentru munca realizată ”

0

Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, regretă declarațiile „inadecvate ale domnului Furtună expuse public în cadrul unei emisiuni TV și care au afectat întreaga societate”. Dumbrăveanu a publicat reacția pe pagina sa de Facebook, după ce Furtună și-a anunțat demisia.

Regret declarațiile inadecvate ale domnului Furtună expuse public în cadrul unei emisiuni TV și care au afectat întreaga societate. Împreună cu echipa ANSP, a Ministerului și întreg sistemul medical, de la începutul pandemiei în țara noastră, am luptat pentru viața fiecărui cetățean și am suferit pentru fiecare deces. Îmi cer scuze de la fiecare persoană care a pierdut pe cineva drag din cauza infecției COVID-19, medicii au făcut tot posibilul pentru a le salva viața. Îi mulțumim domnului Furtună pentru toată munca realizată în gestionarea situației epidemiologice, pentru profesionalism și dedicație”, menționează Dumbrăveanu.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.