Acasă Social Covid-19 în Drochia// 2 slujitori bisericeşti, 2 poliţişti și 1 lucrător medical,...

Covid-19 în Drochia// 2 slujitori bisericeşti, 2 poliţişti și 1 lucrător medical, infectați cu noul virus

0

2 slujitori bisericeşti, 2 poliţişti și 1 lucrător medical infectați cu COVID-19 la Drochia. Informația a fost publicată de către președintele raionului, Alexei Vasilean, transmite deschide.md.

Buna ziua. Veşti nu prea îmbucurătoare, avem 2 slujitori bisericeşti, 2 poliţişti, 1 lucrător medical infectat. Tragem concluzii şi alegem, ne îmbolnãvim sau respectăm regulile de precauţie”, a scris el.

Totodată, Vasilean a îndemnat locuitorii raionului să nu meargă la cimitire: „Toate ritualurile pot fi făcute şi altfel, nu este numaidecât la cimitir”.

Și primarul orașului Drochia, Nina Cereteu, a rugat cetățenii să nu meargă pe 7-8 iunie la cimitire.

Situația se agravează din ce in ce mai mult, chiar dacă avem mulți care nu mai cred în virus și în tot ce se întâmplă la noi in țară, să nu dăm motive pentru ca să introducă iarăși stare de urgentă, și așa situația economică e foarte grea, mulți oameni au rămas fără surse de venit, să fim rezonabili și responsabili, sărbatori vom mai avea, contează foarte mult atitudinea fiecăruia dintre noi!!!”, a scris edilul pe rețele sociale.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.