Acasă Social Ioniță, replică dură către Tofilat: Nu merită niciun fel de atenție

Ioniță, replică dură către Tofilat: Nu merită niciun fel de atenție

0

Expertul economic Veaceslav Ioniță refuză să participe la o dezbatere cu membrul Consiliului de Observatori SA „Moldovagaz” Sergiu Tofilat, care i-a lansat o invitație anterior. Acesta a catalogat invitația drept „o încercare copilărească”.

Potrivit lui Veaceslav Ioniță, o persoană care nu-și pune întrebări cu privire la ceea ce se întâmplă la SA Energocom sau la achizițiile care au avut loc în domeniul gazelor naturale are probleme mari de integritate, scrie realitatea.md.

De asemenea, acesta a spus că are întrebări „asupra capacităților lui intelectuale și că el nu merită niciun fel de atenție”. 

„Deci dacă omul nu are întrebări privind faptul că cea mai săracă țară din Europa plătește cel mai mare tarif din regiune, această persoană are probleme mari de integritate. E o încercare de asta copilărească de a devia atenția opiniei publice asupra problemelor cu adevărat importante”, a precizat Ioniță.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.