Acasă Social Două femei din capitală au pierdut lupta pentru viață din cauza coronavirusului....

Două femei din capitală au pierdut lupta pentru viață din cauza coronavirusului. Bilanțul victimelor se ridică la 72

0

Încă două femei din municipiul Chișinău au pierdut lupta pentru viață din cauza coronavirusului de tip nou.

Este vorba despre o femeie de 81 ani din municipăiul Chişinău, internată la Institutul de Medicină Urgentă pe data de 19 aprilie. Aceasta suferea de următoarele boli cronice: insuficiență respiratorie progresivă gr. III, hipertensiune arterială gr. III, cardiopatie hipertensivă.

Cea de-a doua victimă, este o femeie de 53 ani din Chişinău, transferată de la IMSP Centrul COVID – 19,  la IMSP SCM Nr.1 pe data de 13 aprilie în stare gravă.  Femeia avea pneumonie comunitară bacteriană, evoluţie severă.

Până acum în țara noastră au fost înregistrate 72 de decese, 2548 cazuri de infecție cu COVID-19 și 505 persoane recuperate.


! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.