Acasă Istorii din spatele culisei Moldova între ADEVĂR și MINCIUNĂ: Pe platformele unde se contorizează situația...

Moldova între ADEVĂR și MINCIUNĂ: Pe platformele unde se contorizează situația privind Covid-19 din întreaga lume, RM a înregistrat astăzi +222 de cazuri noi

0

În timp ce autoritățile noastre se încurcă între cifrele 86 și 87 de cazuri noi cu COVID-19, înregistrate astăzi în țară și dau vina pe oboseală, pe site-urile internationale, unde se contorizeaza situația din toată lumea – Republica Moldova se laudă cu cifra de +222 de persoane noi infectate.

Într-un comunicat plasat pe site-ul oficial al Ministerului Sănătății, este indicat că astăzi, 14 aprilie, au fost înregistrate 87 cazuri noi de infecție cu noul coronavirus, după procesarea a 465 probe, dintre care un caz de import şi 86 sunt cu transmitere locală. 

În continuare, este indicată suma totală de 1799 cazuri confirmate în condiții de laborator și 135 persoane sunt tratate la domiciliu (depistate conform criteriilor clinice epidemiologice), astfel numărul persoanelor confirmate cu noul coronavirus a ajuns la 1934.

Prin urmare cifra de +222 de cazuri noi este argumentată dacă sumăm cele 87 de cazuri confirmate în condiții de laborator, despre care anunță autoritățile, cu cele 135 de persoane tratate la domiciliu (depistate conform criteriilor clinice epidemiologice).

Amintim că în ultimile zile autoritățile noastre se laudă cu un număr mai mic de persoane infectate cu noul coronavirus. Care este de fapt situația reală, cu siguranță vom afla peste ceva timp.

Citește și: +86 sau 87 cazuri noi de COVID-19 în R.Moldova? Igor Dodon indică o cifră, ministra sănătății alta

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.