Acasă Justiţie Dosarul finanțării ilegale a partidelor: Unul dintre reținuți, eliberat

Dosarul finanțării ilegale a partidelor: Unul dintre reținuți, eliberat

0

Fostul candidat la funcția de primar al orașului Cricova din partea formațiunii „Șansă”, Andrei Galațchi, reținut și plasat în arest preventiv pe un termen 30 de zile, pentru că ar fi conlucrat cu grupul criminal organizat condus de Ilan Șor, a fost eliberat din arest preventiv.

Decizia a fost luată la data de 22 aprilie curent de către judecătorul de instrucție pe caz din cadrul Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, scrie zdg.md.

Anunțul a fost făcut de președintele partidului „Șansă” Alexei Lungu, care a publicat și imagini video. 

„Camaradul nostru Andrei Galațchi a plecat acasă, la familia sa. (…) Dorim să mulțumim nu doar avocaților lui Andrei, ci și tuturor celor care l-au susținut, au ieșit cu noi la mitinguri, în general, nu au lăsat autoritățile să facă lucruri nechibzuite. (…) Dar este prea devreme să ne relaxăm. Încă trebuie să demonstrăm că Andrei nu este vinovat de nimic și că a fost trimis la închisoare pe baza unor acuzații inventate”, a scris Lungu pe rețelele de socializare. 

Deocamdată nu este clar dacă în privința lui Andrei Galațchi a fost aplicată vreo măsură restrictivă. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.