Acasă Social Doi frați prinși cu permise false: Tatăl le-a perfectat cu 1.100 de...

Doi frați prinși cu permise false: Tatăl le-a perfectat cu 1.100 de euro

0

Doi frați au fost prinși la ieșire din țară cu două acte de permis false. Incidentul s-a produs ieri, 28 septembrie, în puncrul de trecere Sculeni.

La controlul de frontieră s-a apropiat un microbuz cu destinația Lituania. Printre pasageri se aflau și doi frați de 22 și 31 de ani. 

Conform analizei de risc polițiștii de frontieră au dispus efectuarea unui control suplimentar. Drept urmare, în portmoneul fiecărui frate a fost depistat câte un permis de conducere moldovenesc, cu semne rezonabile de falsificare.

În timpul audierilor tinerii au declarat că tatăl lor este cel care s-a ocupat de perfectarea actelor respective contra sumei de 1.100 de euro. 

Pe numele celor doi a fost întocmite procese verbale de constatare a incidentelor. Documentele au fost transmise către laboratorul criminalistic pentru efectuarea expertizei și stabilirea legalității actelor. În dependență de rezultate se va face încadrarea juridică a faptelor și atragerea la răspundere a tuturor persoanelor implicate.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.