Acasă Social Atenție, șoferi: Pe traseele naționale se circulă în condiții de iarnă

Atenție, șoferi: Pe traseele naționale se circulă în condiții de iarnă

128
0
ads

Pe toate traseele naționale din țară se circulă, în această dimineață, în condiții de iarnă. Despre aceasta avertizează șoferii Administrația de Stat a Drumurilor.

Astfel, pe parcursul nopții de 25 ianuarie, lucrările de întreținere a drumurilor naționale pe timp de iarnă au continuat în regiunile unde au fost necesare intervenții ale unităților teritoriale SA ”Drumuri”: în zonele de Nord s-au efectuat lucrări de patrulare, iar în Centru și Sud s-au efectuat lucrări de patrulare și combatere a lunecușului.

În procesul tehnologic au fost antrenate:

✓ utilaje speciale – 70 (unități);

✓ material antiderapant – 893,1 (tone);

✓ muncitori rutieri – 99 (persoane).

Administrația de Stat a Drumurilor atenționează conducătorii auto să se conformeze prevederilor Regulamentului Circulației Rutiere în vigoare privind echiparea autovehiculelor cu pneuri corespunzătoare și adaptarea regimului de viteză la condiţiile de circulație pe timp de iarnă.

În cazul dificultăților în trafic, pentru a solicita intervenția drumarilor, participanții la trafic pot apela la numerele: 22-55-30; 74-89-61; 060 477 117.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here