Acasă Politic Dodon se laudă cu progrese în dosarele furtului miliardului și concesionării aeroportului....

Dodon se laudă cu progrese în dosarele furtului miliardului și concesionării aeroportului. Convoacă Consiliul Suprem de Securitate

0

Consiliul Suprem de Securitatea va fi convocat joi într-o ședință pentru a discuta două subiecte de interes național: furtul miliardului și concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău. Anunțul a fost făcut în această dimineață de Igor Dodon, care s-a lăudat că pe ambele subiecte anchetele au evoluat.

„Avem progrese și probabil prin asta se explică frica unor deputați care fac în ultima perioadă mișcări în Parlament, pentru că se strânge funia și le vine rândul”, a comentat Igor Dodon.

Șeful statului a precizat că mai multe decizii și informații ce țin de dosarele penale în aceste două cazuri ar putea fi făcute publice după ședința de joi a  Consiliului Suprem de Securitate.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.